Rörmokare

 

Det kan finnas en mängd olika anledningar till att du har behov av en rörmokare. Kanske det är akut stopp i avloppet, eller så funderar du på att göra en badrumsrenovering eller renovera i köket. Våra rörmokare kan allt som har med VVS att göra. När du behöver en rörmokare du kan lita på så är det till oss du ska vända dig.

Vi är ett mångsidigt företag som har en bred erfarenhet inom en mängd olika tjänster. Vi kan därför erbjuda dig som kund en helhetslösning. Alla är välkomna, privatperson, företag och organisationer.

När det kommer till byggprojekt som omfattar VVS och rörmokeri, så erbjuder vi dig totalentreprenad. För din del innebär det att vi och vårt företag tar allt ansvar från projektering till slutförande. Vi kan göra detta tack vare att vi har ett stort team med hantverkare som verkar inom flera områden. Det innebär för din del att du slipper ha flera företag involverade om du ska göra en badrumsrenovering eller köksrenovering som båda omfattar rörmokare, elektriker och snickare. Det räcker att du anlitar oss.

Vårt företag och vårt team har en bred erfarenhet inom bygg och entreprenad i allmänhet, och dessutom har vi behöriga och erfarna specialister inom alla sina respektive områden. Våra rörmokare som arbetar med våtutrymmen och VVS har alla behörigheter de ska ha samt en gedigen utbildning så väl som erfarenhet av att jobba med det.

Vi vänder oss till dig som äger fastighet, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi kan göra det mesta inom rörmokeri och VVS så som att byta blandare, installera, renovera, åtgärda akuta stopp och vattenläckor och mycket mer.

Vi erbjuder även en jour för dig som akut behöver hjälp. Ibland så blir det en vattenläcka eller totalstopp i ett av dina avlopp. Det är viktigt att detta snabbt åtgärdas, så det inte orsakar skador. Vi kommer så fort du ringer!

Bland våra tjänster som rör rörmokeri och VVS så hjälper vi dig bland annat med service och underhåll. Det innebär bland annat byte av olika detaljer så som vattenlås, vattenklosetter, ventiler, kranar och mycket mer. Vi ser även till att sköta service av befintliga värme- och ventilationssystem. Installation av olika saker som kräver rörmokare är även det något vi kan erbjuda. Det omfattar varmvattenberedare, värmepumpar och andra VVS-produkter. Vi installerar både när vi renoverar så väl som när vi bygger nytt.

Badrumsrenovering och köksrenovering är lite av en specialitet för oss. Vi gör den kompletta renoveringen åt dig, från VVS till elektrikerarbeten.

Hos oss kan du även få hjälp med stambyte samt att vi kan hjälpa dig att installera en varmvattenberedare, eller laga den du har. Vi hjälper dig även med att välja ett bra värmesystem och värmepump samt installerar den åt dig.

 

Kontakta oss gärna för att få mer information om vad våra rörmokare kan göra för dig