Om oss ( about us)

Vårt byggföretag har funnits i över 30 år och vi har sedan starten kunnat erbjuda ett brett antal tjänster till privatpersoner och företagare. Vi har en djup kunskap och är alla fackmän, som alltid levererar det du vill ha. Du kan anlita vårt byggföretag om du har behov av att bygga nytt så väl som att renovera. Vi erbjuder tjänster inom badrumsrenovering, glasmästare, låssmed, rörmokare, fasadrenovering, elektriker, snickare och mycket mer.

Vi har valt att inte nischa in oss på en eller två saker, utan satsa på att erbjuda ett brett antal tjänster. Det innebär för dig att det blir ett hållbart arbete, samt mindre kontakter med en mängd olika byggföretag. Vi kan erbjuda dig en komplett helhetslösning-

Du kan kontakta oss om du vill veta mer om vad hållbart arbete innebär eller om du vill fråga om våra tjänster. Du är även välkommen att direkt skicka en offertförfrågan. Genom att anlita oss, så gör du ett tryggt och bra val. Vi är med från början till slutförandet av alla projekt.

Vårt företag utför det mesta som har med renovering att göra. Du kan få fasadrenovering, badrumsrenovering eller renovering av andra delar. Anlitar du oss, så räcker det, vi ger dig en totallösning!

Hos oss får du möta ett dedikerat team, som hjälper dig med det du behöver. Allt inom bygg och renovering är något vi kan. Lägg där till att vi erbjuder dig elinstallationer samt hjälper till med allt som har med VVS att göra.

Har du behov av att bygga till en redan existerande fastighet, eller bygga nytt, så är vi det rätta företaget för dig att anlita. Vi ser till att du har rätt tillstånd eller hjälper dig att ansöka, sedan ordnar vi bygget!

Vi hjälper dig även med allt som har att göra med glas, då vi kan erbjuda en glasmästare. Även en låssmed finns med i vårt team.

Vi har cirka 25 anställda, alla duktiga hantverkare inom sina arbetsområden. Det är dessutom varierande åldrar och erfarenheter som finns bland vår personal och det gör att vi har ett arbetslag där man kompletterar varandra. Det gör att vi kan skapa ett arbetsklimat där vi är effektiva och samtidigt tillämpa kunskap/problemlösningsförmåga som bygger på lång branscherfarenhet.

Hos oss har vi ett brett kompetensregister. Vår personal är det som gör att vi har ett framgångsrikt företag. Det är även tack vare dem som vi kan marknadsföra oss på bästa sätt. Vår arbetsstyrka består av skickliga hantverkare, som alla har kunskaper och erfarenheter inom sina egna områden. Vi har även medarbetare som har specialkunskaper. Utöver det har vi egna samarbetspartners, som vi kan använda oss av om det är något särskilt utöver det vanliga som ska göras.

I arbetsledningen uppdaterar vi fortlöpande våra kunskaper så att vi alltid är ajour med utvecklingen inom byggnadsteknik och förändringar i lagstiftning och regelverk för byggande.

Kontakta oss

Om du har behov av hållbart arbete, eller vill veta mer om våra tjänster då ska du inte tveka att kontakta oss! Du kan även besöka oss i våra lokaler, så bjuder vi på en kopp kaffe!