Låssmed,

 

Vår låssmed kan hjälpa dig med en hel del! Vi erbjuder så mycket mer än bara nya lås och nycklar. Vi kan ge dig helhetslösningar inom säkerhet. Vi använder oss självklart av alla ledande leverantörer inom respektive områden. Vår låssmed ser till att sköta hela processen från riskanalys och projektering till försäljning, installation och service av det säkerhetssystem som du önskar. Det gäller både privatpersoner och företag. Du kan känna dig extra trygg, då vi är godkända och certifierade enligt de krav som ställs av Polismyndigheten, Svenska Stöldskyddsföreningen och Försäkringsbolagen.

Vår låssmed säljer, monterar och utför service på alla sorters lås, låssystem, nyckelsystem och nycklar. Vår låssmed är självklart licensierad. Vänd dig till oss när du vill ha professionell, snabb och smidig montering och reparation av lås och hemlarm. Vi reparerar alltid i första hand och kan byta om det behövs. Vår personal vet precis hur lås ska underhållas för att de ska hålla så länge som möjligt. Behöver du hjälp att öppna dörren? Kontakta då vår jour, vi finns tillgängliga dygnet runt och kan vara hos dig inom en timme!

Utöver lås och nyckar så kan vi även installera inbrottslam. Vi erbjuder kompletta paket från larm till åtgärd. Dessutom kan vi installera brandvarnare samt utrymningslarm.

Vår låssmed kan även det mesta som har med olika passersystem att göra. Det kan vara ett enkelt kodlås, så väl som avancerade system.

Om skadan redan är skedd eller om du haft inbrott så hjälper vi dig med dörrjusteringar så väl som inbrottskador. Vi hjälper dig om tjuven varit hos dig och dörren är skadad. Vi jobbar med alla slags dörrar och lås.

Vi hjälper dig även om du har låst ute dig från bilen eller behöver en ny bilnyckel.

Är du utelåst från hemmet, kanske tappat din nyckel, eller så har låset gett upp? Vår jour hjälper dig! Om det är tvärtom, du har låst inne dig, så är det ingen fara, vi löser det!

Oavsett problem, utelåst, inlåst, lås som kärvar, vår jour rycker ut direkt för att hjälpa dig!

Vår låssmed finns även för dig som är företagare, med projektering, säkerhetsanalys och installationer.

Kontakta oss för att få reda på mer vad vår låssmed kan göra för just dig