HÅLLBARTARBETE

Hållbart arbete och hållbar utveckling är två ledord i vårt företag. Vi jobbar med ett förhållningssätt som skapar en balans mellan ekonomi, miljö och sociala aspekter. Alla dessa tre perspektiv låter vi verka samtidigt. I vårt arbete med hållbart arbete och hållbar utveckling, så har vi en öppenhet, en transparens, när det kommer till samhälle och miljö. Våra värderingar bygger på ärlighet, rättvisa och integritet.

Alla våra leverantörer är certifierade inom områden så som miljö, säkerhet och kvalitet samt att alla transporter sker på ett miljövänligt sätt.  Vårt arbete i sig sker även det på ett miljömässigt sätt.

Hållbart arbete innebär även för oss, att det du anlitar oss för att göra, det ska vara ett väl utfört arbete, hållbart och utan fel. Miljön är även det viktigt för oss, både när vi arbetar själva och när vi anlitar leverantörer av material och verktyg.

Vi är ett byggföretag som kan erbjuda en mängd olika tjänster för privatpersoner så väl som föreningar, fastighetsägare och företagare. Vi har kunskaper inom det mesta och hos oss kan du få hjälp med fasadrenovering, badrumsrenovering, glasmästare, låssmed, rörmokare, snickare, elektriker och mycket mer. Vi satsar på hållbart arbete och finns där för dig som ska bygga nytt så väl för dig som ska renovera.

När du ska anlita ett byggföretag så bör du alltid ha höga förväntningar på resultatet. Det ska dessutom vara ett hållbart resultat. Om även du har kunskaper, så ska du ha höga förväntningar på oss, att vi levererar ett felfritt utfört arbete.

Vi har ett stort självförtroende och vet att vi kan ge dig ett bra resultat. De som arbetar här hos oss, är alla medvetna om vad hållbart arbete innebär och de är utbildade inom flera olika områden och har rätt sorts certifieringar. Vi är dessutom miljöcertifierade och värnar hela tiden om att utföra ett hållbart arbete.

Du kan ha rätt till ROT

När du anlitar oss för vissa tjänster så kan du ha rätt till ROT-avdrag. Det som räknas till rotarbete är reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad, på en bostad som du äger.

Du får däremot inte rotavdrag om du tänker bygga ett helt hus.

Om du är intresserad av att veta mer om ROT-avdrag och vad det gör för dina kostnader så kan du kontakta oss, eller läsa mer på Skatteverkets sida.

Tjänster

Vi är byggfirma med ett brett antal tjänster. Se till att anlita oss och få hjälp med det mesta som har med bygge att göra. Bland våra tjänster hittar du detta:

  • Renoveringar – med tillägg av fasadrenovering och badrumsrenovering
  • Tillbyggen
  • Nybyggnation
  • VVS och rörmokare
  • Elinstallationer
  • Fasadrenovering
  • Målning
  • Glasmästare
  • Låssmed
  • Snickeri

 

Vårt företag utför en mängd olika typer av renoveringar. Det innebär att vi kan hjälpa dig med bland annat fasadrenovering, badrumsrenovering eller renovering av övriga delar av ditt hus. Det är ofta en mängd olika moment när det kommer till renovering och vi kan hjälpa dig med dem alla. Vi river ut och tar bort det gamla, samt forslar bort. Sedan byter vi ut, renoverar eller bygger helt nytt. Vi fixar även allt som har med el och VVS att göra. För dig innebär det att du slipper anlita flera byggföretag, utan det räcker med att anlita oss.

Vi utför badrumsrenovering, fönsterrenovering, köksrenovering för att bara nämna några av de tjänster vi har inom renovering.

Har du behov av att bygga till en redan existerande fastighet, så kan vi hjälpa till med det. Det kanske är så att du vill bygga ut ditt hus eller göra en nybyggnation. Vi kan även hjälpa dig med vilka tillstånd du måste ha, samt hur du ansöker om dem.

Hos oss finns det även rörmokare och VVS-arbetare. För dig innebär det att vi kan hjälpa dig med att bygga eller renovera i olika våtutrymmen. Du kan anlita oss för att renovera köket, göra en badrumsrenovering eller för att bygga om tvättstugan. Vi sköter alla moment utan att behöva vänta på utomstående installatörer.

Vår glasmästare hjälper dig med allt som har med glas att göra. Har du behov av nya fönster, byta ut glas, få nytillverkning eller reparation och installation, så ordnar vi det.

Vi erbjuder även fasadrenovering, och har stor erfarenhet av detta område. Vi utför även målning, både ute och inne.

Behöver du byta alla lås, eller installera larm i huset så är det vår låssmed som hjälper dig med det. Vi kan även hjälpa dig med nytillverka nycklar eller kopiera dem.

Behöver du mindre snickeriarbeten, så är även detta något vi erbjuder.

Här på vår hemsida så kan du även läsa mer om våra respektive tjänster, samt få mer information om oss, vilka vi är och vad vi kan erbjuda er.

Kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster, eller läs mer om dem under respektive flik.