Fasadrenovering

 

Fasadrenovering är en tjänst många efterfrågar idag. Att ha en snygg fasad på huset är inte bara för att det ska se bra ut, det är även viktigt för hela husets mående. Fasaden på ett hus finns där för att skydda mot väder av olika slag. Det ska tåla blåst, regn, kyla, snö och is. Sedan är det även trevligt att fasaden ser bra ut, det är vad som ger besökaren det första intrycket och det säger mycket om hur huset mår för övrigt.

Om du vill att din husfasad ska hålla i många år, så ska du se till att anlita oss för din fasadrenovering. En av våra specialiteter är putsade fasader. Om du vill att denna typen av fasad ska hålla i många år och det inte ska spricka, så gäller det ett hållbart underarbete har gjorts! Vi är noggranna när vi utför fasadrenoveringar och gör ett hållbart arbete.

Fasaden finns där för att skydda huset så väl som det ger besökaren ett första intryck. Med en snygg och hel fasad så ökar även värdet på ditt hus på ett bra sätt. Passa på att med oss renovera även insidan av huset, för att ytterligare öka värdet. Vad sägs om till exempel en badrumsrenovering?

Fasaden på ett hus är det som tar mest stryk då vi i Sverige har ett klimat som hela tiden förändrar sig. Det är heta sommardagar och iskalla vintrar med is, snö och kyla. Du bör se över din fasad varje år och gärna göra en mindre fasadrenovering lite då och då. Ju längre du väntar med att göra en fasadrenovering desto dyrare kan det bli.

Väljer du att anlita oss för din fasadrenovering, så ger vi dig en helhetslösning. Vi erbjuder även skräddasydda alternativ som fungerar för dig och för din fastighet. Vi har andra tjänster som du kan komplettera med, kanske renovering, tillbyggnationer eller byta lås på dörren med vår låssmed? Du kan även passa på att få en fönsterrenovering, då vi har en glasmästare.

När du anlitar oss för fasadrenovering får du ett hållbart arbete. Vi ger dig en personlig service samt ett arbete som är väl utfört. Vi vänder oss till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med både fasadrenoveringar så väl som våra andra tjänster.

Anlita oss, vi erbjuder vi bland annat fasadrenovering, murning så väl som kakel och klinker. Vi ger dig en helhetslösning, så väl som att vi kan ordna skräddarsydda lösningar. Vi arbetar även med andra typer av tjänster som tilläggsisolering, renovering av fönster, renovering av balkonger och altaner. Utöver det kan vi göra putsarbeten, sätta tegel samt olika typer av murning.

Om du bygger nytt, så kan vi hjälpa dig med det så väl som se till att du får en putsad fasad. En putsad fasad är ett riktigt snyggt alternativ, bara du ser till att sköta om den under åren som kommer.

Till oss är både privatpersoner och företagare välkomna. Skicka oss gärna en offertförfrågan. Du kan även kontakta oss om du vill veta mer om vad våra tjänster innebär.

Olika fasader kräver olika metoder och dessutom har de olika behov av renovering.

Vi gör alltid en undersökning på plats för att avgöra vilken metod som ska användas och vad det är för omfattning av just ert hus. Vi bedömer hur mycket som ska lagas, eller om hela fasaden ska putsas om. Vi kan även ge olika förslag på att byta ut fasadmaterial som är fel för huset.

Om du äger ett hus vars fasad är prydd med valv, skulpturer och annat, så kan vi även lösa detta. Vi har specialiserade hantverkare och anpassade verktyg för att allt ska gå rätt till.

Utöver fasadrenovering kan vi även åtgärda era balkonger. Vi kan även renovera fönster, byta plåt och måla om i samband med att vi utför själva fasadrenoveringen.

Kontakta oss idag om du vill veta mer om fasadrenovering eller skicka oss en offertförfrågan.