Badrumsrenovering

 

Behöver du en badrumsrenovering så kan du med oss få en helt komplett lösning. Vi kan renovera ditt badrum från grunden och tar ansvar för hela ombyggnation inklusive elinstallationer och VVS-arbeten. Det gör ett hållbart arbete och för din del så sparar du både tid och pengar. Du behöver inte en enda entreprenör förutom oss.  Vi ser till att riva ditt gamla badrum och bygga upp ett nytt fräscht. Vi kan alltid ordna anpassade lösningar som fungerar för dig.

Vi följer svenska branschregler vilket gör att du kan vara trygg med att anlita oss. Vi ger dig även garanti på färdigt arbete samt att du kommer få ett godkänt kvalitetsdokument. Hos oss arbetar utbildade yrkesmän som ser till att göra din badrumsrenovering på ett korrekt sätt.

En badrumsrenovering kan omfatta precis vad du vill. Det kan vara enklare renovering till att byta ut badrummet helt och hållet.

Detaljer som värme i golvet, inglasad dusch med mera är något vi kan ordna åt dig.

Tillsammans kommer vi fram till vad du vill ha ut av din badrumsrenovering. Sedan utför vi hela arbetet. Till att börja med så besöker vi dig och beräknar hela projektet. Vi kan stå för materialet om du står för kostnaden. Du kan välja till lösningar till ditt övriga hem med när vi ändå är hemma hos dig och arbetar. Vi hjälper dig med bland annat detta:

  • Rådgivning i samband med renoveringen
  • Professionell installationsservice av samtliga golvtyper av kakelsättare – plattsättare
  • Komplett badrumsrenovering enligt branschregler för våtrum
  • Allt elarbete
  • All vvs arbete
  • Allt snickeriarbete
  • All målnings arbete
  • All plattsättnings arbete

 

När ditt nya badrum är klart bokar vi ett besiktningsmöte där vi tillsammans går igenom ditt nya badrum och checkar av allt som är gjort. Vi lämnar även garantier på både produkter och utfört arbete.

En badrumsrenovering gör att din bostads värde ökar. Se även till att låta oss göra en fasadrenovering och andra renoveringar för att öka värdet ännu mer.

Saker som kan vara bra att tänka på innan vi kommer för att utföra en badrumsrenovering hos dig är om du vill ha det ska varan något av det gamla som ska sparad. Du bör även fundera på om du behöver något eluttag för t ex hårtork, eltandborste eller rakapparat.

Vill ni att vi ska hämta inredning eller kakel behöver vi ordernummer eller kvitton. Vi vill gärna att inredning finns på plats när vi påbörjar arbetet, för att se var vi behöver dra fram el och var eventuella förstärkningar ska monteras. Alternativt så ser vi till att anskaffa allt material.

Kontakta oss om du vill veta mer om badrumsrenovering, eller skicka en offertförfrågan.